Bursa Nilüfer Reformer Salonu

Anasayfa

Bursa Nilüfer Reformer Salonu Tavsiye alanında yapılacak incelemede, Nilüfer bölgesinde özel ekipman gerektiren Reformer yardımı ile spor yapma imkanı sunabilen spor salonları arasında kıyaslama yapabilirsiniz. 

İki farklı reformer aleti vardır. Bu ekipman yüzlerce farklı kas guruplarını yüzlerce farlı hareket sayesinde çalıştırabildiğinden oldukça pahalı olmaktadır. Dolayısı ile her fitness salonunda bulunmayabilir. The Fit Clup Spor salonu sahip olduğu son model reformer aletleri ve alanında uzman reformer pilates eğitmenleri ile Bursa Nilüfer Reformer Salonu Tavsiye alanında ön plana çıkmaktadır.

Uzman eğitmen eşliğinde yapılan Reformer sporu şüphesiz hem zaman kazandıracak hem hedef kas guruplarının doğru bir şekilde çalışmasını sağlayacaktır. Böylece kısa zamanda en etkili sonuçlar alınabilecektir.

Reformer pilates egzersizlerinin temel amacı tüm kas gruplarını harekete geçirmektir. Denge merkezini düzeltmek, yağ yakımını kolaylaştırmak, ayrıca kas, eklem ve sırt ağrılarını azaltmak, esneklik, koordinasyon becerisi kazandırmaktır. Aletli pilatesin avantajları bölgesel çalışabilme imkanı sağlar ve incelmek istediğiniz bölge üzerine sıkı bir çalışma yaparak forma girebilmenizde ekstra yardımcı olur.

Bursa Nilüfer Reformer Salonu TavsiyeAletli pilatesin avantajları : 

  • Reformer pilates sayesinde eklemlerlere daha az yük biner,
  • Kan dolaşımını hızlandırır,
  • Bölgesel yağ yakımı sağlar,
  • Karın kaslarını güçlendirir,
  • Doğum sonrası göbek sarkıklığından kurtulmanıza çok fazla yardımcı olur,
  • Omurga kaslarınızı çalıştırır ve duruşunuzu düzeltmenize yardımcı olur.

Hemen Bize Yazın!

Daha sağlıklı ve fit olmak için size yardımcı olalım.

HIZLI LİNKLER

HIZLI LİNKLER

ÇALIŞMA SAATLERİ

Mobil Uygulamalar

Hemen İndir App Store Hemen İndir Google Play
© 2020 THEFITCLUB. Tüm hakları gizlidir.